Hold
Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med 3D print.
Beskrivelse:
Deltageren kan printe enkle og ukomplicerede modeller på et 3D printersystem ud fra en indsigt i 3D print teknologien og de vilkår, som gør sig gældende for opnåelsen af et optimalt resultat. Deltageren kan importere modeller fra forskellige typer af software til klargøring i det til printeren hørende printprogram, herunder anvendelsen af fx STL-filer til 3D print brug.
Endelig har deltageren kendskab til de arbejdsmiljøkrav, der gælder i forhold til såvel materialer som selve produktionsprocessen i 3D print.
Målgruppe: Kurset er udviklet til faglærte og ufaglærte medarbejdere i industri- og produktionsvirksomheder, som skal til at arbejde med Additiv fremstilling 3D print som et redskab til fremstilling af enkle produkter eller emner, der kan anvendes i deres daglige arbejdsgang.
Beskrivelse:
Efter gennemført kursus har deltageren:
En bred forståelse for additive teknologier; formningsudstyr og materialer til 3D print.
Kendskab til de væsentlige trin der kræves for at skabe et additivt objekt, herunder konverteringsmetoder til kompatible filtyper til 3D print.
Forståelse for muligheder og formål med additive teknologier fra et forretningsmæssigt perspektiv.
Et bredt kendskab til begrænsninger og udfordringer ved additive teknologier.
Et bredt kendskab til materialer der anvendes til fremstilling af additive produkter, herunder løsningsmetoder samt initiativer, der går i en mere bæredygtig retning.
Et generelt kendskab til miljørelaterede elementer og effekter i forbindelse med additive teknologier, herunder arbejdsmiljøkrav og mærkning.
Efter gennemført kursus kan deltageren:
Med udgangspunkt i 3D modelleringer fremstille simple former af emner ved hjælp af et 3D printersystem.